28. marraskuuta 2013

Turistina Tallinnassa.


Alotetaan vaikka siitä et kävin Tallinnassa. Oli jo aikakin! Viimeks tullut siellä pyörähdettyä varmaan.. 10 vuotta sitten? Kävi niinkin hassusti et kaverilla oli jemmassa lahjakortti jolla pääs kaks ihmistä päiväristeilylle. Lahjakortti oli voimassa vielä pari viikkoa, joten myöhän lähettiin matkaan het eikä 15 päivä. :D Monta kertaa käynyt mielessä et voi ko pääsis kuvailemaan Tallinnan.. Ja ny mie pääsin! Kyllä voi pieni ihminen olla iloinen moisesta. Kiitos reissusta V

Luvassa siis kollaasiripulia! Vanhakaupunki on jotain ihan uskomatonta, rakastuin. Kaks ensimmäistä kuvaa taitaa päästä henk.koht. lemppareiks. Kertokaa toki omanne! (Kuvien pitäis suurentua klikkaamalla!)

Paljon jäi kyllä kieltämättä kuvailematta, meinas nimittäin kamerasta akku loppua kesken! Pitäis olla mokomia toinenkin varalla.. Tosin, ei siinä muutamassa tunnissa oikein ehdi ko juosta Tallinnan läpi ja samalla vauhdilla takaisin laivaan. :D Mutta oli hirmu kivaa, joskus toiste pidemmäks aikaa!
Pari hassua t-paitaa tarttui mukaan!
Semmonen se Tallinna! Seuraavaks kirjottelen vähän fiiliksistä ja mitä päässä liikkuu just nyt. Tämä kiittää ja kuittaa siihen asti!

2 kommenttia:

  1. kauniita kuvia!! Siellä tosiaan on näyttänyt olven todella kaunista!!:) Itse en ole koskaan käynyt satamaa pitemmällä!! Täytyisi myös joskus ottaa reissu vähän pidemmän kaavan mukaan!!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunista oli, vaikka vettä satoikin. :D Toi ihan oman fiiliksen koko paikkaan! Suosittelen lämpimästi. :3

      Poista

Antakaa tulla vua.